top of page

BART HUISMAN

Mijn naam is Bart Huisman, ik ben 20 jaar oud en gepassioneerd filmmaker. Ik heb 4 jaar lang de opleiding AV-Specialist gedaan en mag mijzelf nu een professioneel filmmaker noemen. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Ik vind het belangrijk om mensen te helpen in de wereld. Iedereen kan wat hulp gebruiken. Zo ben ik met mijn bedrijf begonnen omdat iemand hulp nodig had bij het vastleggen van een feestje. Nu, 4 jaar later is mijn bedrijf al wat uitgegroeid naar een all-round filmbedrijf. Ik maak voor particulieren prachtige bruiloftsvideo's of leg ik mooie feestjes vast. Maar ook voor bedrijven maak ik promotievideo's, vacaturevideo's of bewegende beelden om het bedrijf online te laten zien.

Mijn passie begon 15 jaar geleden toen ik ooit eens de oude videocamera van mijn ouders mocht gebruiken om de vakantie te filmen. Dit vond ik natuurlijk super gaaf alleen de beelden ga ik nooit terugzien want de camera is in het zwembad beland.

Een paar jaar later mocht ik het nog eens proberen. Ook hier had ik weer veel plezier in. Toen ik naar de middelbare school ging begon ik ook video's te maken voor op YouTube. Ik wilde mijn passie delen aan de rest van de wereld. 

In het laatste jaar van mijn middelbare school moest ik een opleiding kiezen. Ik ben bij een open dag verongeluk uitgekomen op de opleiding AV-Specialist. Het leek mij super tof om van mijn hobby mijn werk te maken.

Nu 5 jaar later sta ik hier met mijn eigen bedrijf. Ik kom bij bedrijven langs om hun producten te promoten, en bij jonge koppels om hun mooiste moment van hun leven vast te leggen.

Contact

Ik ben altijd opzoek naar kleine bedrijven om hulp te bieden in het promoten door middel van video. Met elkaars hulp kunnen we beide groeien en nieuwe dingen leren.

06 21932423

bottom of page